2011. október 31., hétfő

Tündéri üzenetek a kapcsolatról

Ezen a bolygón nem azt kell bizonyítanod,hogy milyen hosszú ideig tudsz megmaradni egy adott  kapcsolatban,hanem eldönteni,és megtapasztalni azt,Aki Valójában Vagy.
A hosszú távú kapcsolatok figyelemre méltó lehetőséget jelentenek a kölcsönös fejlődésre,a kölcsönös önkifejezésre,és a kölcsönös kiteljesedésre,és éppen ez a jutalom!!
Ha mindketten tudatos szinten egyetértetek abban,hogy a kapcsolatok célja megteremteni az önkifejezés lehetőségét,nem a kötelezettségét,azt a lehetőséget,melynek révén a létező legmagasabb szintre emelitek az életeteket,kijavítotok minden hibás gondolatot,vagy kisszerű elképzelést,mely valaha is megfordult a fejetetkben önmagatokról,a lehetőséget a kettőtök lelkének egyesülésén keresztül a végső egyesülésre Istennel.
Soha nem fogsz kárt okozni a kapcsolatodnak azzal,ha többet látsz egy másik emberben,mint amennyit megmutat magából,mert Ő valóban több!!!A félelme megakadályozza abban,hogy megmutatkozzék.Ha észreveszi,hogy többet látsz benne,akkor bátran meg fogja mutatni,amit már úgyis látsz.
Az emberek hajlamosak megfelelni az elvárásoknak,hajlamosak azt látni magukban,amit mi látunk bennük.Minél nagyszerűbb a látomásunk,annál nagyobb az elszántságuk hogy elfogadják és megmutassák azt a részüket,amelyiket mi mutattunk meg nekik,így működik minden valóban áldott kapcsolat. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése